populaire subsidies

Ondernemingen in het Vlaams Gewest kunnen een subsidie bekomen voor onderzoeks- of ontwikkelingsproject op de aanvaarde kosten.
Horizon Europe is een ambitieus onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie. Het programma ging van start in 2021 en loopt tot en met 2027.
Het Innovation Fund financiert klimaatinnovaties en koolstofarme technologieën en heeft een budget van 40 miljard euro voor de periode 2020-2030.

OVER ONS

Bij PNO Consultants draait ons team om gepassioneerde experts die gedreven worden door innovatie en resultaten. Ontmoet onze toegewijde professionals die een schat aan ervaring en kennis combineren om onze klanten te ondersteunen bij het navigeren door complexe subsidie- en financieringslandschappen. Van doorgewinterde adviseurs tot creatieve denkers, elk lid van ons team deelt een gemeenschappelijke missie: het stimuleren van groei en succes voor onze klanten.

Onze diverse en dynamische groep professionals brengt een scala aan vaardigheden en perspectieven samen, waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elk project. Bij PNO geloven we in teamwork, transparantie en toewijding aan excellentie. Leer meer over de mensen achter onze successen en ontdek hoe ons team uw organisatie kan helpen bij het realiseren van haar volledig potentieel.

diensten

projecten

To enable large scale manufacturing of Solid-state batteries, project PULSELiON sets out new pulsed laser deposition based technologies for solid-state battery manufacturing.

onze
referenties

Universiteit Gent
Universiteit Antwerpen
Atlas Copco
NXP
UHasselt
Aqua Pharma Group
Sappi
ABN
Ineos Styrolution
MOBIS Hyundai
WEEE Forum
Accentjobs
Chili publish
CLOUDALIZE
Dockx Group
DSM
Encon
Enfocus
Friesland Campina
KINGO
LUXEXCEL
Mensura
Nelissen
SABIC
Jacques ice-cream
Visko Teepak
WARA
REMISE