Procesmanagement & IT Tools

Geen innovatieproces vindt plaats zonder het juiste procesmanagement. In de afgelopen +30 jaar dat PNO Consultants al innovatie begeleidt, hebben we verschillende slimme management en IT-tools ontwikkeld om het innovatieproces te stroomlijnen. Onze IT helpt u om uw projectportfolio effectief te beheren. Onze managementtools ondersteunen u bij het systematisch ontwikkelen, analyseren en selecteren van innovatie-ideeën. En ons platform Innovation Place is dé plek om te linken met projectideeën en consortia. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Project-management-platform
Met de kennis van jaren ervaring in complexe samenwerkingen in onderzoeksprojecten, hebben we een project management platform ontwikkeld dat alles biedt dat u nodig heeft voor een succesvol innovatieproject.
O&O Bedrijfsprojecten Vlaio
PNO ontwikkelde een disruptive IT oplossing om gemakkelijk innovaties en potentiële partners te ontdekken uit relevante data. Avanceer uw innovatieproces met Innovation Discovery.
Innovation Place Platform
Met ons Innovation Place-platform komt u op een effectieve manier in contact met innovators in Europa, zodat u uw projecten kunt managen en aanvullen met de juiste experts.