Innovation discovery

Het innovatieproces vereist van u dat u voortdurend relevante informatie ontdekt en beheert over technologie, stakeholders en markt. PNO Consultants biedt u een disruptieve IT-oplossing om semantische zoekopdrachten uit te voeren op miljoenen document, waarmee u relevante informatie voor uw innovatieproces kunt identificeren en analyseren. Onze oplossing biedt u suggesties voor technologische innovatie, gebaseerd op een combinatie van processingtechnieken voor natuurlijke taal en systematische innovatie-methodologieën. Wilt u gemakkelijk innovaties en potentiële partners uit data achterhalen? Neem gerust contact met ons op.

O&O Bedrijfsprojecten Vlaio

Innovation discovery: kenmerken

Samen met een vertrouwde IT-partner ontwikkelden we onze geavanceerde innovation discovery-oplossing met de volgende kenmerken:

  • Patent zoeken: U heeft de mogelijkheid om patent-databases te doorzoeken van Europa, de VS, WIPO, Japan en China – in totaal zo’n 40 miljoen patenten – allen in het Engels. Een semantische zoekopdracht wordt uitgevoerd op de volledige tekst van de patenten, wat leidt tot nauwkeurige en betrouwbare zoekresultaten.
  • Papers en artikelen zoeken: U heeft de mogelijkheid om te zoeken in meer dan 18 miljoen papers en artikelen die zijn gepubliceerd in Open Acces, via semantische zoekopdrachten uitgevoerd op de volledige tekst.
  • Gesubsidieerde research zoeken: U kunt informatie zoeken en opvragen over onderzoeksprojecten gefinancierd met publieksgeld op Europees niveau (Horizon 2020, FP7, FP6) en nationaal niveau (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland).
  • Subsidiemogelijkheden zoeken: U heeft de mogelijkheid om te zoeken binnen een steeds opnieuw geüpdatete database van Europese en nationale subsidiemogelijkheden voor onderzoek en innovatie.
  • Documenten organiseren: U kunt alle documenten in uw eigen organisatie importeren, opslaan, organiseren en doorzoeken. Wij bieden u een volledig document-managementsysteem, gebouwd binnen de semantische zoekmachine, met de mogelijkheid om samen te werken met elk legacy document-managementsysteem dat aanwezig is.
  • Tech innovatie-suggesties: U kunt suggesties krijgen voor technologische innovaties via een disruptief gebruik van technieken op het gebied van natuurlijke taalverwerking met behulp van TRIZ (Theory of Inventive Problem Solving), voor een systematische aanpak van innovatie.
  • Coöperatieve functionaliteiten: U heeft toegang tot coöperatieve ruimtes voor gemakkelijke samenwerking en uitwisseling van inforamtie, en een browser extensie om zoekopdrachten te faciliteren en informatie te delen als u surft op het web.

Hoe werkt de innovation discovery-tool?

Innovation discovery biedt u toegang tot verschillende databases. U kunt hiervan gebruikmaken op diverse manieren:

  • U gebruikt uw premium-service in Innovation Place om toegang te krijgen tot de geüpdatete databases van patenten, papers, subsidieprojecten en subsidies.
  • U gebruikt het WheesBee-platform om toegang te krijgen tot alle functionaliteiten.
  • U gebruikt een op maat gemaakte versie van WheesBee, aangeboden als online service of geïnstalleerd op uw kantoor. We raden aan deze maatwerk-versie alleen te gebruiken als u een grote corporatie bent die verschillende (zelfs honderden) gebruikers en partners heeft die informatie uploaden, zoeken en delen die relevant is voor het innovatieproces.

Geïnteresseerd in onze innovation discovery-oplossing?

Via onze innovation discovery-oplossing wordt wereldwijde data van onschatbare waarde voor u toegankelijk gemaakt, zodat u uw innovatieproces kunt revitaliseren. Tientallen organisaties en honderden gebruikers kennen al het voordeel van de innovation discovery-features die we aanbieden, inclusief projecten waar we zelf bij betrokken zijn. Zoekt u naar een oplossing om uw innovatieproces te ondersteunen? Onze experts maken graag tijd om met u uw behoeften en kansen te bespreken. Neem gerust contact met ons op.