Projectmanagement platform

Om uw innovatieproject tot een succes te maken, zijn effectieve tools en collaboratief onderzoek en projectmanagement essentieel. PNO Consultants biedt u die tools. Op basis van onze jarenlange ervaring in het managen van complexe onderzoeksprojecten ontwikkelden we een projectmanagement-platform dat alle tools biedt die u nodig heeft: opslag voor gedeelde documenten, een schetsfunctie, een kalender, ruimte voor opmerkingen, een mailinglijst en meer. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Project-management-platform

Projectmanagement-platform: functionaliteiten

Ons projectmanagement-platform biedt meerdere handige functionaliteiten voor krachtige projectsamenwerking:

 • Het platform biedt opslagruimte voor gedeelde documenten, wat nodig is in elk samenwerkingsproject. Alleen de projectpartners hebben toegang tot de projectdocumentatie. In de opslag is het mogelijk om verschillende toegangsniveaus toe te kennen.
 • Er is een mailinglijst aanwezig voor alle projectpartners en voor subgroepen van partners of vertegenwoordigers (zoals partners die betrokken zijn bij een specifiek onderdeel, vertegenwoordigers van partners voor administratieve issues, enzovoort).
 • Het platform bevat een kalender, doodle, enquête-mogelijkheid en forum om samenwerking te bevorderen.
 • Het platform is direct toegankelijk vanaf de officiële projectwebsite (via login vanaf uw projectwebsite).
 • Het platform biedt een maximumniveau van beveiliging:
  • Het gebruikt een volledig veilige verbinding via een SSL protocol.
  • De applicatie staat op een dedicated machine die niet toegankelijk is vanaf andere applicaties of domeinen.
  • De machine wordt gehost door een vooraanstaande dienstverlener met fysieke en IT-beveiliging op hoog niveau.
  • Het systeem biedt regelmatige backups van uw database, bestanden, enzovoort. Backups worden elke 6-12 uur uitgevoerd. Zij worden opgeslagen op aparte schijven, verstrekt door de hosting service, voor extra veiligheid.
 • Het platform wordt gehost door PNO (Software as a Service, SaaS) en is bereikbaar via een authenticatie-systeem dat is ontwikkeld en wordt beheerd door ons.

Hoe werkt onze coöperatieve projectmanagement-tool?

U kunt het projectmanagement-platform direct activeren via de PNO Innovation Place website. U kunt ook kiezen voor een op maat gemaakt platform, met het specifieke logo en de look & feel van uw project. Afhankelijk of u wel of niet uw project op maat maakt, en afhankelijk van de integratie met de officiële projectwebsite, kan uw projectmanagement-platform startklaar zijn binnen 5 tot 10 dagen. Kiest u niet voor maatwerk, dan kunt u direct beginnen. De kosten van deze dienst hangen af van het aantal partners en de lengte van uw project. Nog een voordeel van het platform: de kosten vallen onder subsidiabele kosten bij elk project dat door de Europese Unie gesubsidieerd wordt.

Geïnteresseerd in ons projectmanagement-platform?

Onze projectmanagement-tool wordt momenteel gebruikt in het beheren van meer dan 40 Europese projecten met meer dan 1.600 gebruikers, en veel van onze eigen projecten. Heeft u een project dat een projectmanagement-platform nodig heeft, en effectieve tools voor samenwerking? Onze experts maken graag tijd om uw behoeften met u te bespreken. Neem gerust contact met ons op.