VLAIO-innovatiesteun voor Roam Technology

Roam Technology zal zich de komende twee jaar binnen een intensief R&D-traject bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe duurzame en effectieve hygiëne-oplossingen. Het innovatieve bedrijf verkreeg hiervoor innovatiesteun vanuit VLAIO en werd ondersteund door PNO Innovation binnen hun subsidietraject.

Roam Technology is een wereldwijde hygiënespecialist met een sterke focus op wetenschap. Het hoofdkantoor van het familiebedrijf, de productiefaciliteit en het belangrijkste distributiecentrum zijn gevestigd in Genk, België. Hun missie is klanten over de hele wereld te helpen hun bioveiligheidsmaatregelen te verbeteren en tegelijkertijd zorg te dragen voor de planeet.

In het kader van deze missie, zal Roam Technology binnen een uitgebreid R&D-traject hygiëne-oplossingen uitwerken. Roam Technology zal zich richten op het ontwikkelen van duurzame, veilige, milieuvriendelijke en effectieve producten die perfect aansluiten bij hun strategie om zich in de toekomst uitsluitend te concentreren op groene oplossingen, in lijn met de vraag vanuit de markt.

Om dit traject uit te werken diende Roam Technology met succes een ontwikkelingsproject in bij het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO). Het project wordt hierbij gesteund met middelen uit de herstel- en veerkrachtfaciliteit van de Europese unie (RRF).

Voor de ondersteuning van hun subsidietraject deed Roam Technology beroep op PNO Innovation.

Onze samenwerking met PNO voor financieringsondersteuning van ons nieuw project verliep vlot en professioneel. Hun vriendelijke en proactieve aanpak, in combinatie met hun nauwgezette aandacht voor timing en structuur, maakte dat de indieningsprocedure vlekkeloos verliep. Dit stelde ons in staat om ons te concentreren op waar we het beste in zijn: het ontwikkelen van hoogwaardige hygiëne-oplossingen. Dank je wel, PNO, voor de hulp bij het realiseren van onze missie!
Ines Staes – R&D manager

Gefinancierd door de Europese Unie