22e internationale clusterconferentie strijkt neer in Antwerpen

Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de 22e editie van ’s werelds grootste TCI-clusterconferentie plaats in Vlaanderen. De focus van het driedaagse evenement ligt op de belangrijke rol van clusters in een continu veranderende omgeving. Door gerenommeerde experten van over heel de wereld samen te brengen, heeft TCI als doel een forum te creëren dat de verdere ontwikkeling en regionale competitiviteit van clusters stimuleert en optimale ondersteuning verleent bij innovatie.

In samenwerking met Flanders Investment & Trade (FIT) en het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO), zette TCI een indrukwekkend en inspirerend programma op poten. Met meer dan 55 internationale sprekers, tientallen rondetafelgesprekken, break-out sessies en interactieve workshops, krijg je de kans om bij te leren over de nieuwste trends rond clusterontwikkeling en -innovatie van experts ter zake.

Hoewel de conferentie zelf plaatsvindt in het Flanders Meeting & Convention Center te Antwerpen, worden er ook heel wat cluster tours georganiseerd, verspreid over heel Vlaanderen. Tijdens deze cluster tours worden de Vlaamse topsectoren zoals chemie, gezondheid, smart cities, agro en voeding, luchtvaart, sport, duurzame materialen en energie, uitgebreid voorgesteld. Daarnaast brengt deze conferentie een uiteenlopend publiek samen bestaande uit professionals, clustermedewerkers, academici en overheidsvertegenwoordigers van over de hele wereld en vormt TCI daarmee een uiterst interessante gelegenheid om te netwerken.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in voor TCI 2019 in Antwerpen!