Over

Vanuit onze eigen start-up-wortels zijn we uitgegroeid tot marktleider in innovatie en funding consultancy in België en Europa. Ons bedrijf is verbonden met een uitgebreid Europees netwerk van innovatieve partners, zoals bedrijven – van start-up tot multinational, onderwijsinstellingen en universiteiten, sectororganisaties en technologieplatforms. Dit netwerk zetten wij in voor onze klanten, en om zo een steentje bij te dragen aan het innovatiebeleid van België en de EU. Wij verstrekken innovatie- en subsidieadvies en nemen zelf ook initiatief om projecten op te starten die aansluiten op Belgisch of Europees stimuleringsbeleid.

Ontdek wie wij zijn

diensten

U kunt bij ons terecht in elke fase van uw ‘weg naar succes’. Ofwel: van ambitie tot impact. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij het aanscherpen van uw innovatiestrategie, of de analyses die daaraan ten grondslag liggen. Wij brengen u in contact met potentiële samenwerkingspartners, helpen u met het vergaren van benodigde kennis, en kunnen u adviseren over subsidies en andere fundingmogelijkheden. Jaarlijks vragen wij voor duizenden organisaties subsidies aan, waarbij ons slagingspercentage bovengemiddeld is. Alle activiteiten die bijdragen aan het succes van uw subsidietraject, zoals de verplichte subsidieadministatie of juridisch advies en ondersteuning kunt u aan ons overlaten. Bekijk al onze diensten.

mensen

Onze mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Ze zijn stuk voor stuk expert binnen hun vakgebied en worden geïnspireerd door de uitdagingen waarvoor onze samenleving zich gesteld ziet. En waaraan wij voor onze klanten dagelijks mogen werken. Deze motivatie maakt PNO tot de unieke club die we zijn, waar het bovendien ook nog eens gewoon leuk is om te werken. Want in- en ontspanning gaan bij ons hand in hand. Wil je onderdeel worden van ons team?