Werken bij PNO

Vak of ideaal?

Stel je voor: jouw kennis en ervaring inzetten voor een betere wereld. Een schoner milieu, efficiënter energieverbruik, gezondere voeding en veiligheid. Voor dit soort thema’s stellen Vlaanderen, België en Europa subsidies beschikbaar. En wij helpen onze klanten met het aanvragen daarvan. Door diep in het project te duiken. Het te doorgronden en waar mogelijk nog te verbeteren. Als dat lukt help je de klant, en tegelijk een beetje de wereld. Dat is toch ideaal?

Innovation Consultant

Zaventem

BEKIJK VACATURE ﹥

Senior Innovation Consultant

Zaventem

BEKIJK VACATURE ﹥


Kijk ook eens bij onze zusterorganisaties EGEN, ttopstart, Nehem en ffiqs.

Voldoening en plezier

Het maakt niet uit of je als IT-expert, bedrijfseconoom of met een PhD in chemie bij ons binnenkomt. Het belangrijkste is dat je naast voldoening ook plezier haalt uit het werk dat je doet. Er wordt hard gewerkt, zeker. Maar met alle ruimte voor fun en ontspanning. Of het nu gaat om een potje tafeltennis tussendoor, een strand-BBQ met je team of een lang consultantsweekend in Spanje. Bij PNO kan dat allemaal!

WAAROM WERKEN BIJ PNO

FLEXIBELE COMBINATIE VAN THUISWERK MET KANTOORWERK

DOORGROEI-MOGELIJKHEDEN TOT DOMEINSPECIALIST, COMMERCIEEL TALENT OF PEOPLE MANAGER

DUURZAME WERKOMGEVING

SOCIALE ACTIVITEITEN

MOOIE PROJECTEN

VOORBEELDEN VAN OPDRACHTEN EN PROJECTEN

PNO Innovation begeleidde Vandersanden in haar subsidietraject voor een R&D-project bij het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

Binnen het PEACOC-project is PNO Innovation verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de disseminatie-, communicatie- en clusterstrategie. Daarnaast is PNO ook betrokken bij het identificeren en betrekken van relevante stakeholders voor de verdere exploitatieactiviteiten, alsook het uitvoeren van business- en marktanalyses, om zo het consortium te ondersteunen bij het vermarkten van de nieuw ontwikkelde technologieën

Als deel van onze Strategische Innovatiediensten, voerde PNO een marktstudie uit voor de Universiteit van Gent om de valorisatiemogelijkheden van een nieuw ontwikkeld enzymatisch technologieplatform uitvoerig in kaart te brengen.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP

If this sounds interesting to you, we are keen to talk to you. You may send your CV and accompanying mail to Janneke.wildemans@pno.group (Ref. Innovation Consultant)