Impact

Hoe voert u onderzoeks- en innovatieprojecten uit die toegespitst zijn op gebruikersbehoeften? Wat zijn de specifieke innovatieve functionaliteiten waarnaar klanten op zoek zijn, en hoe vestigt u hun aandacht op uw projectresultaten? Wat is het marktpotentieel van uw innovatie? En hoe beheerst u efficiënt uw innovatieproject en zorgt u voor een maximale impact ervan? PNO Consultants kan u helpen bij het managen van uw innovatieprojecten, het ontwikkelen van stevige businessplannen, het maken van een goed exploitatieplan, contacten leggen met gebruikers en andere stakeholders voor uw innovatie, en het dissemineren van resultaten naar de juiste gemeenschappen. Wij helpen u uw innovatie te implementeren en bereiden de weg voor marktintroductie. Geïnteresseerd? Blader eens door onze diensten en neem gerust contact met ons op.

Fundingscan innovatie exploitatie
Wij helpen u uw kennis of innovatie succesvol te exploiteren met een sterk en goed onderbouwd innovatie-exploitatieplan.
dissemination-communication
Door een sterke disseminatie- en communicatiestrategie krijgt uw innovatie de aandacht die het verdient en neemt de kans op een succesvolle implementatie toe.
Innovation Place Platform
Met ons Innovation Place-platform komt u op een effectieve manier in contact met innovators in Europa, zodat u uw projecten kunt managen en aanvullen met de juiste experts.