Impact

Hoe voert u onderzoeks- en innovatieprojecten uit die toegespitst zijn op gebruikersbehoeften? Wat zijn de specifieke innovatieve functionaliteiten waarnaar klanten op zoek zijn, en hoe vestigt u hun aandacht op uw projectresultaten? Wat is het marktpotentieel van uw innovatie? En hoe beheerst u efficiënt uw innovatieproject en zorgt u voor een maximale impact ervan? PNO Consultants kan u helpen bij het managen van uw innovatieprojecten, het ontwikkelen van stevige businessplannen, het maken van een goed exploitatieplan, contacten leggen met gebruikers en andere stakeholders voor uw innovatie, en het dissemineren van resultaten naar de juiste gemeenschappen. Wij helpen u uw innovatie te implementeren en bereiden de weg voor marktintroductie. Geïnteresseerd? Blader eens door onze diensten en neem gerust contact met ons op.

Funding
Wij helpen u uw kennis of innovatie succesvol te exploiteren met een sterk en goed onderbouwd innovatie-exploitatieplan.
Door een sterke disseminatie- en communicatiestrategie krijgt uw innovatie de aandacht die het verdient en neemt de kans op een succesvolle implementatie toe.
Effectief projectmanagement is een must voor elk project dat zijn innovatiedoelstellingen wil behalen. Wij voorzien u van ervaren projectmanagement.