Projectontwikkeling

Samenwerking met andere partijen kan veel opleveren. Het kan toegang bieden tot nieuwe kennis, het opent deuren naar fundingmogelijkheden en het kan de doorlooptijd van een activiteit versnellen. Maar dan moeten wel eerst de juiste partners worden gevonden, een projectplan worden gemaakt en het project worden gemanaged. PNO Consultants heeft vele jaren ervaring met het opzetten van projecten in een internationale omgeving. Dat heeft ons bovendien een groot en sterk netwerk opgeleverd. En daar kunt u van profiteren. Maak gerust eens een afspraak om kennis met ons te maken.

Projectontwikkeling

Het klinkt misschien wat onbescheiden, maar onze tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen en financieren van nationale en Europese samenwerkingspartners heeft ons een bijzondere positie opgeleverd. We hebben door de jaren heen een enorm Europees netwerk opgebouwd in vrijwel alle technologiesectoren. Dat netwerk bestaat naast bedrijven uit universiteiten en andere kennisinstellingen en nationale en Europese fundingpartijen. Zo’n netwerk is onmisbaar als je een grensoverschrijdend project wilt opzetten en tot een goed einde wil brengen.

Wat houdt projectontwikkeling in?

Bij het ontwikkelen van een project doorlopen wij de volgende stappen met u:

  • wij vertalen uw ambitie in concrete doelstellingen
  • we stellen een projectplan op waarmee deze doelstellingen kunnen worden bereikt
  • we zoeken en betrekken samenwerkingspartners
  • we ondersteunen bij het identificeren en aanvragen van financiering.

Indien gewenst of zelfs noodzakelijk kunnen wij de rol van projectleider vervullen. Dit kan een grote succesbepalende factor zijn, omdat hierdoor alle projectleden de handen vrij hebben zich op hun kerntaken te richten. Bovendien zorgt het voor een goede balans tussen alle stakeholders in het project.

Kunnen wij u helpen met uw project?

Heeft u plannen of wensen om samen te werken? Dan helpen wij u graag en goed. Maak gerust eens een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen doen.