Open innovation & partner search

Voor open innovatie is het van onschatbare waarde om met andere organisaties contact te leggen. Door samen te werken op nieuwe, interessante manieren, kunt u innovatieve oplossingen zien en ontwikkelen. Met Open Innovation en partner search ondersteunen wij uw organisatie hierbij. We verbinden u met vooruitstrevende projecten, organisaties en consortia, om innovatie-samenwerking mogelijk te maken. Daarnaast geven we u inzicht in trends en nieuwe technologieën. Wilt u uw innovatie versnellen? Neem gerust contact met ons op.

Horizon 2020

Vind een partner

Het is niet altijd makkelijk om voor uw innovatie de juiste partner te vinden. Wij helpen u in deze zoektocht. Daarvoor maken we gebruik van ons netwerk: regionaal, landelijk en internationaal in verschillende sectoren. Zo vindt u een geschikte partner of consortium. Bent u juist als samenwerkingsverband op zoek naar een partner? U heeft bijvoorbeeld nog bepaalde expertise of aanvullende kennis en ervaring nodig om uw project tot een succes te maken? Wij vinden voor u uit ons netwerk een geschikte partner. Ook kunt u gebruikmaken van ons online platform Innovation Place om een oproep te doen voor nieuwe samenwerkingspartners.

Zoekt u een partner? Neem contact met ons op.

Sluit aan bij een PNO-project

Wist u dat PNO ook doet aan projectontwikkeling? En daarin ook meedoet als partner of coördinator? In onze rol als projectontwikkelaar brengen wij bijvoorbeeld vanuit ons uitgebreide netwerk verschillende partners bij elkaar. We verbinden partijen, zoals universiteiten, R&D-organisaties, startups en andere innoverende partijen. Wij leveren daarin allerlei diensten die nodig zijn om de innovatie tot een succes te maken. Denk aan advies en ondersteuning in de uitvoering om de projectdoelen te realiseren. Of strategische ondersteuning om de innovatie naar de markt te brengen.

Meer weten over onze innovatieservices? Neem contact met ons op.