Visie- en roadmapontwikkeling

In welke richting beweegt uw wereld? En welke route heeft u daarin voor uw organisatie uitgestippeld? Het is zeer waarschijnlijk dat u deze vraag voor de korte termijn wel kunt beantwoorden. Maar hoe zit dat met de langere termijn? Heeft u de ontwikkelingen voor uw sector in de komende 15 tot 20 jaar goed in beeld? Wij kunnen u helpen bij de ontwikkeling en het scherp stellen van uw visie en roadmap. Meer weten? Wij vertellen u er graag over.

roadmap-development

Niemand kan de toekomst voorspellen. Ook wij niet. Maar met de juiste kennis en informatie kun je een heel eind komen. PNO heeft veel ervaring met het identificeren van toekomstige innovatiekansen. Die ervaring stellen wij ook graag aan u ter beschikking. Het kan u helpen om, op een goed onderbouwde wijze,

  • uw toekomstvisie te valideren
  • eventuele struikelblokken voor het realiseren van die visie in kaart te brengen
  • te bepalen welke acties noodzakelijk zijn om die struikelblokken weg te nemen
  • een tijdsplan op te stellen om uw visie te realiseren.

Hoe werkt Visie- en roadmapontwikkeling?

De enorme dynamiek van de afgelopen decennia maakt het hebben van een toekomstbeeld tot een riskante zaak. Toch, door het verzamelen, analyseren en interpreteren van informatie, kunnen we een heel eind komen. Aan de hand van

  • stakeholderanalyses
  • trendanalyses
  • literatuurstudies
  • roadmapping workshops

bieden wij u inzicht in hoe uw markt zich ontwikkelt, welke invloed dit heeft op uw visie en welke route u het beste kunt bewandelen om uw (gevalideerde) visie te realiseren.

Wij kunnen u Visie- en roadmapontwikkeling alleen aanbieden dankzij de expertise die wij in huis hebben. Hierbij kunt u denken aan bij data- en informatieanalisten, bedrijfskundigen, innovatie-experts en sectorspecialisten. Wij hoeven ons dus niet eerst te verdiepen in uw markt maar kunnen gelijk van start met het bieden van nieuwe inzichten.

Wilt u kennis maken met onze specialisten? Maak gerust een afspraak!