Projectmanagement

Effectief projectmanagement is een must voor elk project dat zijn innovatiedoelstellingen wil behalen. Een project dat controle van planning en deliverables heeft georganiseerd heeft meer kans van slagen dan een project zonder dergelijke controle. Wij kunnen u voorzien van ervaren projectmanagement tijdens zowel de ontwikkelings- als uitvoeringsfase van uw innovatie. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Ontwrichte zones

Projectmanagement: onze diensten

Voor ons projectmanagement voorzien we u van een projectmanager die verantwoordelijk is voor het overall management van uw innovatieproject. De projectmanager zorgt ervoor dat uw project goed is georganiseerd, dat alle subgroepen van uw project op tijd leveren en – als dat nodig is – dat uw project voldoet aan alle regelgeving van uw subsidieverstrekker. De projectmanager monitort proactief de voortgang van uw innovatieproject en communiceert de resultaten tijdig aan projectpartners.

Hoe werkt onze dienst?

We beginnen het project door te bespreken welke voorwaarden er bestaan voor onze samenwerking. Ook zetten we een gedetailleerd projectplan op, inclusief mijlpalen en deliverables. We organiseren vervolgens een kick-offbijeenkomst met partners om te bespreken hoe onze werkrelatie eruit gaat zien en om de procedures en doelstellingen van het project te bespreken. Na de kick-off zal de projectmanager zo vaak on-site zijn als nodig is om ervoor te zorgen dat het project op tijd en op schema verloopt. Hij of zij rapporteert regelmatig over de voortgang aan de directie en is verantwoordelijk voor risicoanalyse.

Geïnteresseerd in een projectmanager?

Door onze dienst te gebruiken, krijgt u de beschikking over de kennis en ervaring van de gehele PNO organisatie. Wij hebben een trackrecord in het managen van meerdere, complexe internationale projecten, en het structureren van jaarlijks meer dan 250 Europese en 3.000 nationale subsidieprojecten. Daarnaast hebben we velerlei experts in diverse sectoren op standby. Heeft u een projectmanager nodig, dan maken zij graag tijd voor u. Neem gerust contact met ons op.

KMO portefeuille