Ontwikkeling

Om succesvol te innoveren zijn verschillende uitdagende stappen nodig: van het innovatieconcept tot de uiteindelijke marktintroductie, via projectfinanciering en -ontwikkeling. Bij elke stap is er een hoog risico op mislukking, wat blijkt uit het feit dat slechts een klein percentage van innovatieconcepten uiteindelijk de markt bereikt. PNO specialiseert zich in de volledige cyclus van innovatiemanagement. We bieden ondersteuning op maat in elke stap van het innovatieproces. Innovatie-projectmanagement richt zich op het transformeren van veelbelovende innovatie-ideeën en -connecties tot open innovatie-kansen, tot haalbare projectconcepten. Geïnteresseerd? Blader eens door onze diensten en neem gerust contact met ons op.

Horizon 2020
Bij succesvol innoveren werkt u samen met nationale en internationale partners. Wij zoeken en verbinden partners die een innovatieve oplossing zoeken om zich nog beter in de markt te zetten.
Businessplan
Met een businessplan werkt u gestructureerd toe naar resultaat. Wij helpen u met een sterk en goed onderbouwd businessplan waarmee uw kans op succes aanmerkelijk wordt vergroot.
Projectontwikkeling
PNO helpt u met de ontwikkeling van uw ambitie tot een concreet project(plan), inclusief de benodigde samenwerkingspartners en financiering.