Innovation Place

Zoekt u een mogelijkheid om uw projecten te managen en de juiste experts te vinden? Wilt u zich aansluiten bij interessante projecten voor uw organisatie? PNO’s Innovation Place-platform biedt u daarvoor de kans. Via ons platform komt u op een effectieve manier in contact met innovators in Europa en kunt u uw projectportfolio managen. Het platform is compatibel met andere platforms, waardoor leden vanuit elk netwerk projectkansen kunnen uitwisselen. Of u nu een grote corporatie bent, een onderzoeksinstelling, een KMO of een industrieel verbond, Innovation Place biedt u de mogelijkheid om uit te blinken. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Innovation Place Platform

Innovation Place platform: kenmerken

Het Innovation Place platform biedt een aantal features die het innovatieproces ondersteunen:

  • Expert zoeken: Het platform biedt de mogelijkheid om de juiste experts te vinden voor uw innovatieproject. U kunt een project publiceren (met een simpele en anonieme samenvatting). Dat kan zowel op het Innovation Place-platform als op verschillende Europese platforms bij vooraanstaande industriële verbanden en clusters. Alleen pre-geselecteerde en gekwalificeerde kandidaten voor uw project nemen vervolgens contact met u op.
  • Aansluiten bij projecten: U kunt bij innovatieve projecten aansluiten die voorgesteld zijn door andere organisaties. Tientallen projecten binnen Innovation Place zoeken naar gekwalificeerde partners om aan te sluiten bij hun consortia. Die zijn voorgesteld door vooraanstaande onderzoekscentra, innovatieve KMO’s en grote corporaties. U kunt bladeren door deze innovatieve projectideeën en consortia en heeft toegang tot deze kansen. U kunt ook intekenen op projecten die relevant zijn voor uw innovatie. En u heeft toegang tot nieuwe kennis.
  • Funding zoeken: U kunt relevante subsidiemogelijkheden vinden en zoeken en op de hoogte blijven van kansen voor uw innovatieprojecten. De Europese Unie en nationale overheden vernieuwen hun publieke funding-mogelijkheden voortdurend. Op Innovation Place heeft u altijd toegang tot de meest recente informatie.
  • Projectportfolio: U kunt uw projectportfolio managen: projectstatus, gevraagde financiering, partners, documenten gerelateerd aan elk project, enzovoort. Alle informatie die relevant is voor uw projecten is toegankelijk vanaf één enkel punt.
  • Projectmanagement: Gebruik het projectmanagementplatform om samen te werken met partners in coöperatieve onderzoeksprojecten.

Hoe werkt het platform?

Er zijn drie versies beschikbaar van het Innovation Place platform:

  • De online gratis en premium versies zijn beschikbaar via de Innovation Place website (opent in nieuw venster). Met de gratis versie heeft u na registratie toegang tot de basis-functionaliteiten. Met de premium-versie kunt u gebruikmaken van een deel van de innovation discovery-functionaliteiten en de projectmanagement-functionaliteit.
  • De server-versie is beschikbaar voor grote corporaties en onderzoeksorganisaties die tientallen projecten per jaar beheren. Innovation Place wordt dan geïnstalleerd op een PNO-server of op uw kantoor. Deze versie beidt een volledige set van functionaliteiten, inclusief partnermanagement, documentmanagementsysteem en subsidiebudgetmanagement.
  • De geïntegreerde of maatwerkversie is beschikbaar voor intermediairs (industriële verbanden, clusters, enzovoort). Deze kan op maat gemaakt worden met uw look-and-feel en geïntegreerd of gelinkt worden met uw website. Deze versie geeft u en uw partners toegang tot alle functionaliteiten van Innovation Place, inclusief de mogelijkheid om experts te bereiken en projecten in te zien. Dit gebeurt direct vanaf uw website. De integratie is onzichtbaar; uw organisatie blijft het enige contactpunt voor uw partners.

Geïnteresseerd in Innovation Place?

Door ons Innovation Place-platform te gebruiken, heeft u toegang tot ons netwerk en al onze vertrouwde partners. Momenteel heeft Innovation Place een bereik van meer dan 40.000 organisaties en is het geïntegreerd in meer dan 15 industriële verbanden en clusterwebsites. Zoekt u naar een oplossing om uw projectportfolio te beheren of toegang te krijgen tot projectkansen en experts? Wij bespreken graag met u of Innovation Place voor u een oplossing is. Neem gerust contact met ons op via uw dichtstbijzijnde kantoor.