Innovatie

In welke richting ontwikkelt innovatie zich? Wat doet uw concurrentie met R&D? Wie zijn de meest relevante stakeholders in de onderzoeksgebieden waarin u geïnteresseerd bent? Wat is de huidige stand van zaken in technologie, en hoe innovatief is uw project? Deze kennis heeft u nodig om het innovatieproces te voeden. PNO Consultants gaat al meer dan 30 jaar de uitdagingen van de innovatiecyclus aan. Onze innovatiediensten voorzien u van de benodigde kennis en ondersteuning om uw innovatiepad te definiëren en plannen. Onze experts kunnen u helpen om innovatievisies en roadmaps te ontwikkelen, voorzien u van technology intelligence en stakeholderanalyses en verbinden u met technologieën, partners en projectideeën binnen en over de geografische grenzen. Wij streven ernaar om uw innovatie te verbeteren en versnellen. Geïnteresseerd? Blader eens door onze services en neem gerust contact met ons op.
roadmap-development
PNO beschikt over ruime expertise om uw markt en innovatiekansen voor de langere termijn in kaart te brengen.
marktanalyse
Informatie is essentieel voor wie succesvol wil innoveren. Met de Technologie- en marktanalyse van PNO weet u zeker dat u de de juiste antwoorden krijgt.
Business intelligence Research Development
Met onze bewezen en systematische aanpak van Innovation Business Intelligence helpen we u in vijf stappen van idee tot aan marktintroductie.