Subsidie aanvragen

Subsidie krijgen voor uw activiteiten? Als u innoveert, of uw activiteiten sluiten aan op een ander doel van de overheid, dan is de kans groot dat er subsidie voor is. Zo’n subsidie kan beschikbaar worden gesteld door uw regio, de nationale overheid of zelfs Europa. De vraag is: welke subsidies sluiten aan bij uw doelen? Hoe vraagt u die subsidies succesvol aan? En tot slot: aan welke regels moet u daarbij voldoen? PNO heeft de afgelopen decennia al tienduizenden organisaties geholpen met het succesvol aanvragen van subsidies. Ons gemiddelde slagingspercentage is dan ook hoger dan het marktgemiddelde; bij Europese subsidies zelfs tweemaal zo hoog. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Subsidie aanvragen

Subsidiescan

Er zijn zeer veel subsidies beschikbaar voor innovatie, energie en milieu, zorg- en onderwijsvernieuwing en ga zo maar door. Dat is het goede nieuws. Minder goed nieuws is dat er zoveel verschillende subsidies en loketten zijn, en dat elke subsidie zijn eigen reglement kent. Ook al investeren overheden in het toegankelijk maken van hun stimuleringsbeleid, toch blijft de ervaring die PNO heeft opgebouwd een grote meerwaarde in het efficiënt en succesvol benutten van de subsidies. Onze consultants zijn mensen die zich dagelijks invreten in de laatste ontwikkelingen op het gebied van stimuleringsbeleid (regionaal, nationaal en Europees) en met die kennis hun klanten op het spoor zetten van kansrijke subsidies. Zij verzorgen ook graag een subsidiescan voor u.

Subsidie aanvragen

Als u aan een goede subsidieconsultant vraagt wat zijn of haar sterkste punt is zult u te horen krijgen: “schrijven!”. Daar ligt namelijk de crux van een kansrijke subsidieaanvraag. Uw project of activiteit helemaal doorgronden en dan zo op papier zetten dat de subsidieverstrekker voor uw project graag subsidie beschikbaar stelt. Dit is wat onze consultants al tientallen jaren voor duizenden bedrijven, instellingen en zelfs overheden doen. Ons gemiddelde slagingspercentage is hoger dan het marktgemiddelde; bij Europese aanvragen zelfs tweemaal zo hoog. Hoe dat komt? Naast kennis en ervaring vooral onze gedrevenheid om uw project te helpen slagen.

Subsidie ‘realiseren’

Is de subsidie eenmaal toegekend, dan verwacht de subsidieverstrekker nog wel een en ander van u. Dat kan gaan om het bijhouden van urenstaten, het verstrekken van rapportages tot zelfs de verplichting om te communiceren over uw project. Wij informeren u over alle verplichtingen tijdens uw subsidieproject en helpen u desgwenst bij de uitvoering ervan. Onze ondersteuning gaat net zover als u dat wenst: van alleen informeren tot en met het compleet uit handen nemen van alle verplichte activiteiten. Lees meer over de ondersteuning die wij kunnen bieden bij uw subsidieadministratie.

Succesvol subsidie aanvragen?

Heeft u interesse in een subsidiescan? Wilt u uw kansen op het succesvol aanvragen van subsidie vergroten? Maak dan gebruik van de kennis en ervaring van onze enthousiaste experts. Zij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op.