Funding

PNO heeft een schat aan ervaring en een onovertroffen track record als het gaat om het toegankelijk maken van funding voor uw project. De bronnen zijn talrijk, maar dat maakt het tegelijk ook lastig. Een innovatietraject bijvoorbeeld kent, zeker bij de start, grote risico’s en veel onzekerheden. Een traject in zo’n risicovolle fase vereist een geheel andere financiering dan projecten die het eindstadium al zijn genaderd. Onze experts scannen het fundinglandschap, daarbij zoekend naar aanknopingspunten tussen uw doelen en die van geldverstrekkers. Als het gaat om subsidies hebben wij toegang tot alle regionale, Belgische en Europese subsidies, zodat u geen subsidiekansen hoeft te missen. Wij bieden maximale ondersteuning bij het opstellen van uw aanvraag. En mocht het nodig zijn dan helpen onze ervaren subsidiejuristen u bij een eventueel bezwaar of beroep. Zo wordt uw kans op een succesvolle fundingaanvraag alleen maar groter. Meer weten? Bekijk onze diensten, en neem gerust contact met ons op.

Fundingscan innovatie exploitatie
Bij een innovatie is het van belang om al vroegtijdig de benodigde financiële middelen te identificeren. De PNO Fundingscan geeft u inzicht in de beschikbare funding.
Subsidieadministratie
Subsidieadministratie is een verplichting waar je als subsidieaanvrager niet omheen kunt. Waarom? Omdat het succes van de subsidie mede afhangt van de kwaliteit van deze administratie. PNO helpt u met het opzetten en inrichten van uw subsidieadministratie.
Subsidie aanvragen
Succesvol subsidie aanvragen vereist kennis van uw activiteiten, van alle actuele subsidies én van de regels die daarbij horen. Daarvoor bent u bij onze sector- en subsidie-experts aan het juiste adres.