Diensten

PNO beschikt over ruime expertise om uw markt en innovatiekansen voor de langere termijn in kaart te brengen.
Met onze bewezen en systematische aanpak van Innovatie Intelligence helpen we u in vijf stappen van idee tot aan marktintroductie.
Informatie is essentieel voor wie succesvol wil innoveren. Met de Technologie- en marktanalyse van PNO weet u zeker dat u de de juiste antwoorden krijgt.
Met een businessplan werkt u gestructureerd toe naar resultaat. Wij helpen u met een sterk en goed onderbouwd businessplan waarmee uw kans op succes aanmerkelijk wordt vergroot.
Bij succesvol innoveren werkt u samen met nationale en internationale partners. Wij zoeken en verbinden partners die een innovatieve oplossing zoeken om zich nog beter in de markt te zetten.
Ontwikkeling
PNO helpt u met de ontwikkeling van uw ambitie tot een concreet project(plan), inclusief de benodigde samenwerkingspartners en financiering.
Impact
Een subsidieadministratie is een verplichting waar je als subsidieaanvrager niet omheen kunt. Waarom? Omdat het succes van de subsidie mede afhangt van kwaliteit van deze administratie. PNO helpt u met het opzetten en inrichten van uw subsidieadministratie.
Succesvol subsidie aanvragen vereist kennis van uw activiteiten, van alle actuele subsidies én van de regels die daarbij horen. Daarvoor bent u bij onze sector- en subsidie-experts aan het juiste adres.
Funding
Bij een innovatie is het van belang om al vroegtijdig de benodigde financiële middelen te identificeren. De PNO Fundingscan geeft u inzicht in de beschikbare funding.
Effectief projectmanagement is een must voor elk project dat zijn innovatiedoelstellingen wil behalen. Wij voorzien u van ervaren projectmanagement.
Door een sterke disseminatie- en communicatiestrategie krijgt uw innovatie de aandacht die het verdient en neemt de kans op een succesvolle implementatie toe.
Funding
Wij helpen u uw kennis of innovatie succesvol te exploiteren met een sterk en goed onderbouwd innovatie-exploitatieplan.
Met ons Innovation Place-platform komt u op een effectieve manier in contact met innovators in Europa, zodat u uw projecten kunt managen en aanvullen met de juiste experts.
PNO ontwikkelde een disruptive IT oplossing om gemakkelijk innovaties en potentiële partners te ontdekken uit relevante data. Avanceer uw innovatieproces met Innovatie Discovery.
Met de kennis van Jaren ervaring in complexe samenwerkingen in onderzoeksprojecten, hebben we een project management platform ontwikkelt dat alles biedt dat u nodig heeft voor een succesvol innovatieproject.