Diensten

roadmap-development
PNO beschikt over ruime expertise om uw markt en innovatiekansen voor de langere termijn in kaart te brengen.
marktanalyse
Informatie is essentieel voor wie succesvol wil innoveren. Met de Technologie- en marktanalyse van PNO weet u zeker dat u de de juiste antwoorden krijgt.
Business intelligence Research Development
Met onze bewezen en systematische aanpak van Innovation Business Intelligence helpen we u in vijf stappen van idee tot aan marktintroductie.
Horizon 2020
Bij succesvol innoveren werkt u samen met nationale en internationale partners. Wij zoeken en verbinden partners die een innovatieve oplossing zoeken om zich nog beter in de markt te zetten.
Businessplan
Met een businessplan werkt u gestructureerd toe naar resultaat. Wij helpen u met een sterk en goed onderbouwd businessplan waarmee uw kans op succes aanmerkelijk wordt vergroot.
Projectontwikkeling
PNO helpt u met de ontwikkeling van uw ambitie tot een concreet project(plan), inclusief de benodigde samenwerkingspartners en financiering.
Fundingscan innovatie exploitatie
Bij een innovatie is het van belang om al vroegtijdig de benodigde financiële middelen te identificeren. De PNO Fundingscan geeft u inzicht in de beschikbare funding.
Subsidieadministratie
Subsidieadministratie is een verplichting waar je als subsidieaanvrager niet omheen kunt. Waarom? Omdat het succes van de subsidie mede afhangt van de kwaliteit van deze administratie. PNO helpt u met het opzetten en inrichten van uw subsidieadministratie.
Subsidie aanvragen
Succesvol subsidie aanvragen vereist kennis van uw activiteiten, van alle actuele subsidies én van de regels die daarbij horen. Daarvoor bent u bij onze sector- en subsidie-experts aan het juiste adres.
Fundingscan innovatie exploitatie
Wij helpen u uw kennis of innovatie succesvol te exploiteren met een sterk en goed onderbouwd innovatie-exploitatieplan.
dissemination-communication
Door een sterke disseminatie- en communicatiestrategie krijgt uw innovatie de aandacht die het verdient en neemt de kans op een succesvolle implementatie toe.
Innovation Place Platform
Met ons Innovation Place-platform komt u op een effectieve manier in contact met innovators in Europa, zodat u uw projecten kunt managen en aanvullen met de juiste experts.
bedrijfsvoorheffing
Rekenen op onze gespecialiseerde diensten voor het opzetten van een betrouwbare projectadministratie of opvolging door een ervaren Project Manager.
Ontwrichte zones
Tijdige risicodetectie en deskundige begeleiding zijn cruciaal om uw organisatie voor te bereiden op een projectaudit. Met de ondersteuning van onze experts kan u op beide oren slapen.