Maak kennis met onze ‘Grant Management en Financial Compliance’ dienstverlening!

Recent een goedkeuring ontvangen voor een (Europees) subsidieproject? Proficiat! Loopt u echter wat verloren in hoe de verdere opvolging nu moet gebeuren? Geen nood, wij helpen u met veel plezier verder via een reeks diensten die uw ervaring op het gebied van subsidiebeheer en financiële naleving zullen revolutioneren! Samen met onze zusteronderneming ffiqs stellen we met enige trots onze allesomvattende dienstverlening voor die erop gericht is u te begeleiden in elk stadium binnen de realisatie van uw goedgekeurd subsidieproject, zodat u naadloos kunt voldoen aan de wettelijke, financiële, administratieve en rapportagevereisten.

De vier pijlers van onze dienstverlening

Onze ‘grant management en financial compliance’ dienstverlening is gestructureerd rond vier belangrijke pijlers, elk afgestemd op uw specifieke behoeften:

 1. Informeren: we voorzien gedetailleerde inzichten in de financiële, administratieve en rapporteringsvereisten en -regels binnen de implementatie van uw goedgekeurd subsidieproject. Ons doel is om uw kennis te versterken zodat u zich moeiteloos kan navigeren doorheen de complexiteiten van subsidie compliance.
 2. Reviewen: het is van cruciaal belang dat uw subsidieadministratie en financiële rapportage in overeenstemming zijn met de toepasselijke vereisten en regels. Ons expertteam voert daarom grondige reviews uit om naleving te garanderen, u gemoedsrust te bieden en het risico op eventuele discrepanties te minimaliseren.
 3. Opzetten: het correct opzetten en inrichten van uw subsidieadministratie en rapportageprocedures is van fundamenteel belang voor succesvol projectmanagement. Wij geven daarom waardevol advies, stellen essentiële tools beschikbaar en geven daarnaast advanced opleidingen aan projectmedewerkers. We begeleiden u in de opzet van een robuuste procesvoering die efficiëntie en compliance vanaf het begin verzekert. Afstemming van uw bestaande financiële en administratieve systemen en software op de vereisten van de subsidiërende instantie is daarbij key!
 4. Uitvoeren: onze financiële projectmanagement dienstverlening ontzorgt u volledig. Wij voeren de projectadministratie uit, stellen tussentijdse en financiële eindrapportages voor u op en ondersteunen u bij audits. Deze alomvattende aanpak stelt u in staat om u te concentreren op de kerndoelstellingen van uw project, terwijl wij de financiële rompslomp voor onze rekening nemen.

Uw voordelen

Onze compliance dienstverlening biedt tal van belangrijke strategische voordelen in het beheer van uw subsidieportfolio:

 • U profiteert mee van onze best practices die verfijnd zijn door ons uitgebreide track record. Onze diensten zijn geworteld in hands-on ervaring, o.a. vanuit de inrichting van in-house subsidie (compliance) kantoren bij industriereuzen zoals Booking.com, Philips Domestic Appliances, en NXP waarbij resource monitoring, financial reporting and portfolio management volledig geleid wordt door onze on-site consultant. Verder kan u onderstaand een overzicht terugvinden van enkele tevreden klanten waarvoor we reeds compliance dienstverlening geboden hebben, gaande van compliance helpdesk naar outsourced reporting en projectmanagement ondersteuning.

 • Het uitbesteden van het financiële beheer van uw subsidieportfolio zorgt voor schaalbare expertise zonder dat dit uw vaste kosten verhoogt. Dit maakt niet alleen onafhankelijke kwaliteitscontrole mogelijk, maar biedt ook de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderende projectbehoeften.
 • Onze reikwijdte en schaalgrootte garanderen een stabiele beschikbaarheid van middelen en expertise op vlak van subsidie compliance. Reken op ons voor consistentie en betrouwbaarheid tijdens het navigeren doorheen de complexiteiten van subsidie compliance.
 • Wij begrijpen dat rapportagedeadlines kunnen samenvallen, waardoor meer capaciteit en expertise nodig zijn. Wij stemmen ons af op uw behoeften en interne capaciteit en zorgen voor flexibiliteit om tegemoet te komen aan de dynamische projecteisen.

Uitmuntende dienstverlening

Uitmuntende dienstverlening vormt in de kern van onze toewijding. Zo voorzien we een naadloze en betrouwbare ervaring:

 • We houden vast aan ISO27001 certificatie-standaarden, wat verzekert dat elke compliance opdracht de processen volgt die zijn beschreven in ons Information Security Management System (ISMS). Onze AVG-proof processen garanderen de hoogste standaarden in het beheren van klantengegevens.
 • Om kwaliteitscontrole op opdrachtniveau te waarborgen, voorzien we het ‘vier-ogen’ principe. Dit verzekert niet alleen de kwaliteit, maar zorgt ook voor flexibiliteit en continuïteit in geval van onverwachte veranderingen binnen de beschikbare capaciteit.
 • Compliance opdrachten worden in het kader van bredere raamwerkovereenkomsten juridisch aanbesteed op basis van individuele opdrachtovereenkomsten. Dit garandeert het beheer en de naleving van ISO27001 en GDPR-vereisten, en het op maat maken van diensten in overeenstemming met uw exacte noden.

Klaar om te excelleren in compliance?

Of u nu een bestaande klant bent of nieuwe opportuniteiten aan het verkennen bent, wij staan klaar om u te begeleiden doorheen alle complexiteiten van goedgekeurde subsidieprojecten, waarbij we ongeziene ondersteuning bieden op vlak van financiële compliance. Bent u klaar om te excelleren in compliance? Neem dan contact op met onze consultant Kris Limpens. Zo kunnen we samen navigeren doorheen het ingewikkelde landschap van subsidie compliance en het volledige potentieel van uw project waarmaken! Neem ook zeker een kijkje op onze website voor meer info.