Innovation Service: raadpleeg PNO voor Innovation Intelligence

Heeft u een innovatief idee, maar u weet niet hoe u eraan moet beginnen om dit om te zetten in de praktijk? Dan helpen wij bij PNO Consultants u graag op weg. Op basis van jarenlange ervaring heeft PNO in-house een methodologie ontwikkeld om uw idee in een realiseerbaar innovatietraject om te zetten. Deze methode bestaat steeds uit verschillende stappen, die uiteraard worden aangepast afhankelijk van de noden van uw idee.

Onze aanpak bestaat uit 5 fases waarbij we het hele innovatietraject samen met u doorlopen:

  • Eerst helpen we u bij het analyseren van u mogelijkheden aan de hand van de expertise die in-house reeds aanwezig is, uw marktaandeel en bijhorend interesseveld en performance KPI’s.
  • Vervolgens maken wij voor u een analyse van welke, aan uw idee gerelateerde, technologie er reeds op de markt is.
  • Wij helpen u ook bij het vinden van interessante partners voor de uitvoering van uw idee en brengen jullie samen.
  • Daarna analyseren wij voor u ook de subsidiemogelijkheden van u nieuw idee en maken een plan op om maximale financiële ondersteuning te verkrijgen.
  • Ten slotte valideren wij samen met u alle uitgevoerde activiteiten en projecten die gerelateerd zijn aan uw innovatieve idee.

Wenst u uw idee om te zetten tot een innovatief project? Of wenst u meer tekst en uitleg bij onze Innovation Intelligence service. Neem dan even een kijkje op onze website of contacteer ons vrijblijvend.