Ondersteuning bij het ontwikkelingsproject van ZZED Lift Solutions

PNO Innovation heeft de Limburgse kmo ZZED Lift Solutions ondersteund bij de succesvolle indiening en compliance van hun innovatieve ontwikkelingsproject bij VLAIO.

ZZED is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in heftechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in huisliften, mindervalideliften en goederenliften binnen de Benelux. De onderneming heeft een belangrijke focus op duurzame, innovatieve en veilige heftechnieken en levert en monteert uitsluiten liften die uit hoogwaardige materialen zijn vervaardigd. ZZED heeft een sterke klantgerichte aanpak, waarbij steeds op zoek wordt gegaan naar de meest kwalitatieve – op maat gemaakte – oplossingen.

Met de beoogde productinnovatie wil ZZED een belangrijk probleem voor rolstoelgebruikers wegwerken via het aanbieden van een betaalbare oplossing. Op deze manier kan het bedrijf bijdragen aan de sociale en morele verplichting ten aanzien van haar klanten. De ontwikkeling van de technische oplossing heeft een direct maatschappelijk effect door het verhogen van de mobiliteit van rolstoelgebruikers.

PNO Innovation werd van in het begin betrokken bij de begeleiding van het volledige subsidietraject. Van bij de start van de aanvraag tot en met de indiening staan we in voor een maximale ontzorging en optimalisatie van het dossier. De begeleiding stopt niet bij de aanvraag, maar ook bij de uitvoering van het project staat PNO Innovation klaar om te ondersteunen bij de administratieve en rapportage verplichtingen.

Werner Maris, Zaakvoerder van ZZED Lift Solutions, is de verantwoordelijke van het project en vaste contactpersoon van PNO Innovation doorheen het subsidietraject. Hoe hij de samenwerking heeft ervaren leest u hieronder:

“De efficiënte en proactieve aanpak van PNO, gekoppeld aan de heldere uitleg en opvolging gaf een zeer geruststellend gevoel. De samenwerking verliep zeer vlot en professioneel, met een kwalitatieve uitwerking en transparante communicatie. PNO is in staat om hun expertise en ervaring om te zetten in een praktische en inhoudelijke meerwaarde voor het dossier. Hierdoor is PNO voor mij een zeer gewaardeerde partner!”

Ook hulp nodig bij het uitwerken van een aanvraag? Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe we u kunnen helpen.