PNO Group opent vestigingen in Portugal

PNO heeft haar activiteiten uitgebreid naar Portugal! Vanaf januari 2022 hebben we twee nieuwe vestigingen geopend in Lissabon en Porto om hoogwaardige diensten te kunnen blijven leveren en nieuwe projecten mogelijk te maken. De toegevoegde Europese locaties versterken de aanwezigheid van PNO en bieden toegewijde lokale ondersteuning voor onze klanten en partners in de regio.

Toenemende innovatiemogelijkheden

Met onze nieuwe vestigingen in Lissabon en Porto is de PNO-familie gegroeid om onze klanten en partners nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze PNO-experts helpen je bij het bedenken, analyseren, ontwikkelen, financieren en implementeren van je innovatie-ideeën.

“Het innovatietraject van Portugal in de afgelopen tien jaar is opmerkelijk geweest en in 2019 werd Portugal voor het eerst opgenomen in de groep ‘sterke innovatoren’ in het Europese Innovatiescorebord. PNO wil samenwerken met het levendige innovatie-ecosysteem in Portugal en dit koppelen aan ons uitgebreide Europese netwerk, om zo het innovatiepotentieel van het land verder te stimuleren.” – maakte PNO Group-bestuurslid Paolo Salvatore bekend.

In 2021 stond Portugal op de 31e plaats van de 132 economieën die zijn opgenomen in de Global Innovation Index 2021. Bovendien heeft Portugal de afgelopen jaren actief deelgenomen aan financieringsprogramma’s van de EU. Het land is ook een van de Europese koplopers op het gebied van hernieuwbare energie[1]. Daarom biedt Portugal veel mogelijkheden voor PNO om met zijn professionele diensten innovatie in wetenschap, technologie en industriële bedrijven te ondersteunen.

Over PNO

PNO is actief in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en nu ook in Portugal. Met kantoren in 8 Europese landen heeft PNO een solide basis om haar klanten in heel Europa diensten te bieden op het gebied van subsidies, innovatie en compliance.

Bovendien helpt PNO jaarlijks meer dan 2.000 organisaties en 4.000 onderzoeksinstellingen en -partners. Zo dragen we bij aan het complexe innovatielandschap en veranderen we de wereld ten goede. Ons netwerk verbindt belanghebbenden uit verschillende sectoren, domeinen en landen, waaronder academische organisaties, onderzoeksinstituten, KMO’s en grote industrieën.

Onze teams hebben uitgebreide ervaring op het gebied van energie, mobiliteit & toeleveringsketen, klimaat & milieu, lucht- en ruimtevaart, veiligheid, defensie, biowetenschappen & gezondheid en ICT-sectoren.

Neem contact op met PNO voor ondersteuning

Op zoek naar specifieke ondersteuning in Portugal? PNO biedt op maat gemaakte service om u te ondersteunen bij het realiseren van uw ambities en doelstellingen. Neem contact met ons op via info@pnoconsultants.com voor meer informatie of neem contact op met onze Portugese kantoren via www.pnoconsultants.com/pt.

[1] https://european-union.europa.eu/principles-countries-history/key-facts-and-figures/life-eu_en