VLAIO-innovatiesteun voor ABN Cleanroom Technology

ABN Cleanroom Technology zal zich de komende jaren binnen een nieuw innovatietraject bezig houden met de ontwikkeling van een nieuw, uniek en gepatenteerd cleanroomconcept. Het innovatieve bedrijf verkreeg hiervoor innovatiesteun vanuit VLAIO en werd ondersteund door PNO Innovation binnen hun subsidietraject.

ABN Cleanroom Technology werd in 1996 opgericht om tegemoet te komen aan de snelgroeiende farmaceutische en life sciences industrie. Over de jaren heen heeft het bedrijf een trotse reputatie opgebouwd in het leveren van innovatieve en zelfs disruptieve cleanroom oplossingen die voldoen aan de noden van hun klanten. Hierbij zet ABN Cleanroom Technology volledig in op de ontwikkeling van innovatieve en pre-engineered cleanroomconcepten die niet alleen leiden tot een verhoogde energie-efficiëntie en betrouwbaarheid, maar ook tot snelheid in cleanroomprojecten.

Binnen een nieuw innovatietraject zal ABN Cleanroom Technology nu een volledig nieuw, uniek en gepatenteerd cleanroomconcept ontwikkelen dat maximale flexibiliteit en energie-efficiëntie toelaat binnen ballrooms.

Om dit traject uit te werken diende ABN Cleanroom Technology met succes een ontwikkelingsproject in bij het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

Voor de ondersteuning van hun subsidietraject deed ABN Cleanroom Technology beroep op PNO Innovation. Hieronder kan u lezen hoe ze deze samenwerking ervaren hebben.

“Onze samenwerking met PNO voor subsidieondersteuning van ons VLAIO project verliep vlot en professioneel. De efficiënte en proactieve aanpak van PNO, gekoppeld aan de heldere uitleg en opvolging, maakte dat de indieningsprocedure vlekkeloos verliep, mét een subsidietoekenning als resultaat! Onze PNO adviseur was in alle voorgaande trajecten in staat om expertise en ervaring om te zetten in een praktische en inhoudelijke meerwaarde voor het dossier. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.”

– Lise Vandeborne – Marketing Coordinator bij ABN Cleanroom Technology

Ook hulp nodig bij het uitwerken van een aanvraag? Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe we u kunnen helpen.