Wie we zijn

Elke innovatie begint met een goed idee en veel passie. Dat zijn eigenschappen die we herkennen – want zo begonnen we zelf ook. Vanuit onze startup-wortels zijn we uitgegroeid tot marktleider in innovatie en funding diensten in Europa, met kantoren in 6 Europese landen. Ons bedrijf is verbonden met een wereldwijd netwerk van nationale en regionale creatieve partners: multinationals, startups, onderwijsinstellingen en universiteiten, sector- en publieke organisaties. Vanuit dit unieke network werken wij aan het aanmoedigen van relaties en het stimuleren, realiseren en financieren van innovatie in een steeds sneller en complexer innovatielandschap. Zo maken we de wereld een stukje beter. Lees meer.

diensten

Wij staan naast u van conceptdefinitie tot uitvoering van uw innovatieproject. Onze experts helpen u bij het bedenken, analyseren, ontwikkelen, financieren en implementeren van uw innovatie-idee. We verbinden u met ons netwerk van relevante projecten en partners en versnellen uw innovatie. We identificeren technologieën en stakeholders, helpen bij consortium-bouwen, ondersteunen technologie-overdracht en marktstrategieën en dissemineren de resultaten naar de juiste gemeenschappen. Bekijk alle diensten.

Bereik

Wij zitten in het hart van de Europese Unie. Onze aanwezigheid in Brussel – de facto de hoofdstad van de EU, waarin een van onze 19 kantoren gevestigd is – geeft onze klanten de kans om ons uitgebreide netwerk te bereiken van stakeholdergemeenschappen binnen EU-instituten, sectororganisaties en technologie-platforms. Via onze kern-stakeholders vanuit heel Europa dragen we bij aan het vormen van het innovatiebeleid van de EU. En we sturen aan op de realisatie van dat beleid door de innovatiediensten die we bieden aan een groot aantal projecten waaraan we als partner zijn verbonden.

mensen

Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf. Ze zijn niet alleen experts op hun vakgebied; ze zijn specialisten die toegewijd meewerken aan de uitdagingen waarvoor onze samenleving zich gesteld ziet. Elke dag gebruiken zij hun passie om innovatie te versterken, strategisch advies te bieden en voorstellen te schrijven. Elke dag opnieuw maakt hun doorzettingsvermogen PNO tot wat we zijn. PNO’s consultants voeren innovatie uit met actie. Bij ons aansluiten? Bekijk onze vacatures.