GIST: subsidie voor haalbaarheidsstudie milieuzorg in maak- en procesindustrie

Op 15 juni 2019 werd een nieuwe oproep gelanceerd door GIST, een project binnen het INTERREG Grensregio Vlaanderen-Nederland programma.

GIST biedt bedrijven uit de maak- of procesindustrie een subsidie van 50 % op de kost van € 20.000 tot € 40.000 voor de uitvoering van een haalbaarheidsstudie (technisch of commercieel) door een derde partij (gespecialiseerd bureau of onderzoekscentrum).

De haalbaarheidsstudie gaat over een nieuw product of proces met duidelijke milieuvoordelen (alle thema’s zijn mogelijk: circulaire economie, waterbeheer, grondstoffen- of energiebesparing, …) en een hoog opschalingspotentieel.

Uw bedrijf heeft al een aantal stappen gezet, maar moet de haalbaarheid nog meer in detail toetsen om verder te kunnen gaan richting verdere investeringen voor marktintroductie.

Er is tijd om een aanvraag in te dienen tot 31 augustus 2019.

PNO Consultants is door Cleantech Flanders uitgekozen om GIST te begeleiden. We zoeken kandidaten, komen bij u langs om alles zorgvuldig te bespreken en zorgen voor het schrijven van de aanvraag van a tot z. Dit gebeurt volledig gratis! Het enige wat we nodig hebben is uw goed projectvoorstel en een beetje van uw tijd.

gist

Interesse?

Aarzel niet en neem contact op met Marc De Coster, tel. 0477 99 19 27 of marc.decoster@pnoconsultants.com.

Dan komen we snel langs om de mogelijkheden van GIST te bekijken.

Zie ook:

https://www.cleantechflanders.com/op-zoek-naar-samenwerking/21681/gist-nl