Innovation Intelligence service

U heeft een innovatief idee, maar u weet niet hoe u dit idee kan omzetten in de praktijk? Al meer dan 30 jaar bent u bij PNO Consultants aan het juiste adres voor innovatie- en subsidieadvies, binnen elk stadium van uw project. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we niet alleen een diepgaande kennis over vele sectoren hebben, we kunnen ook beroep doen op een internationaal netwerk van academische en industriële spelers en hun samenwerkingsverbanden.

Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld in een in-house ontwikkelde methodologie die we als basis gebruiken om innovatieve ideeën van zowel kleine als grote ondernemingen in een concreet en realiseerbaar innovatietraject om te zetten.

Samen doorlopen we vijf fases die u van idee tot marktintroductie brengen:

  1. Visie- en roadmapontwikkeling: wij analyseren uw interessevelden, competenties, doelen en KPI’s.
  2. Technologie- en marktanalyse: wij verkennen en analyseren de belangrijkste aan uw idee gerelateerde spelers en technologieën, en identificeren marktkansen.
  3. Exploreren en concretiseren van samenwerkingsverbanden en partnerschappen: wij helpen u bij het vinden van interessante partners voor de realisatie van uw innovatie en brengen jullie samen.
  4. Uitgebreide subsidiescan: we helpen u om maximale financiële ondersteuning voor uw innovatief idee te verkrijgen.
  5. Valorisatie: daar waar nodig vertalen wij alle input in activiteiten die uw innovatie klaarmaken voor marktintroductie.

Niet alleen is onze gestroomlijnde aanpak en expertise een sleutel tot succes, het is een ultieme voedingsbodem voor nieuwe ideeën! Bent u geïnteresseerd in onze Innovation Intelligence services? Neem dan even een kijkje op onze website of contacteer ons vrijblijvend!

PNO is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille inzake innovatieadvies!