Horizon 2020: Research Infrastructures

Werkt u aan projecten die een goede onderzoeksinfrastructuur ontwikkelen? Of houdt u zich bezig met e-infrastructures? Dan kunt u misschien subsidie aanvragen binnen het Horizon 2020-subsidieprogrammaonderdeel Research Infrastructures. In 2019 en 2020 is ruim 750 miljoen euro beschikbaar voor het faciliteren van onderzoek op topniveau. Wij helpen u graag met uw aanvraag.

Horizon 2020

Doel van Horizon 2020 Research Infrastructures

De Europese Unie wil onderzoek op topniveau faciliteren. Daarvoor is een goede infrastructuur onmisbaar. De juiste infrastructuur maakt excellente wetenschap mogelijk. Daarom geeft de EU subsidie aan projecten die hieraan bijdragen. Dat gebeurt via het Horizon 2020-programmaonderdeel Research Infrastructures.

Voor wie is Horizon 2020 Research Infrastructures?

U kunt Horizon 2020 Research Infrastructures subsidie aanvragen als samenwerkingsverband. Zo’n verband zal meestal bestaan uit onderzoeksinstellingen, beleidsmakers, het bedrijfsleven en investeerders.

Horizon 2020 Research Infrastructures subsidie aanvragen?

Wilt u zelf subsidie aanvragen vanuit Horizon 2020 Research Infrastructures? Onze experts helpen u graag om van uw project een succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsafspraak.